Notícies


 

 

 

 

 

 

premis 2016premis 2016FINALISTES als Premis Catalunya Construcció 2016 en la categoría d’Intervenció amb l’Adequació d’un edifici de l’antiga caserna de “La Remunta” per a escola bressol i seleccionats per les obres realitzades a l’Esglèsia de Santa Maria d’Àneu a Escalarre dins del conjunt d’Intervencions a les esglèsies romàniques de les Valls d’Àneu en el el programa Romànic Obert.

Podeu consultar les candidatures i finalistes en l’enllaç següent: http://www.apabcn.cat/ca_es/serveicolegiat/actesiactivitats/premis/Pagines/edicio-2016.aspx

Restauració i reconversió del dipòsit del Rei Martí en un espai multifuncional per ubicar un equipament cultural, dels arquitectes Archikucik, Marc Chalamanch.. Ubicat entre els carrers de Bellesguard, 14 i de Jaume Cáncer,31 a Sarrià, Barcelona.

Obra presentada a “La Biennale di Venezia, Biennale Architectura 2016

Article a LA VANGUARDIA (dissabte, 13 febrero 2016) a la secció CRÍTICA D’ARQUITECTURA de LLÀTZER MOIX: “D’estable a escola” referent a l’intervenció realitzada a una cavallerisa de l’antiga caserna de “La Remunta” de l’Hospitalet de Llobregat, convertida amb escola bressol, dels arquitectes BAAS, Jordi Badia.

D’estable a escola – La vanguardia 13-2-2016

“Cavalls de cartró” es un article del dia 21 de gener de 2016 al diari “EL PAÍS” sobre l’escola bressol “La Remunta” de l’Hospitalet de Llobregat, de l’arquitecte Jordi Badia.

La Remunta PAIS gen-2016

Article “Intervenció arquitectónica: Mentre el món sia món, Cendrosa será de Son” sobre l’actuació realitzada a l’esglèsia de Sants Just i Pastor de Son. Publicat a la revsita NABÍUS editada per el Consell Cultural de les Valls d’Àneu, al núm 13 del desembre de 2015. Article escrit conjuntament amb Eulàlia Comas, arquitecta.

article NABIUS des-15 : Sants Just i Pastor

Finalitzat el nou equipament, al recinte de La Sadeta a Barcelona, per a les families amb adolescents.

Acabades les intervencions previstes a les esglésies de Santa Maria d’Àneu a la Guingueta d’Àneu i Sants Just i Pastor de Son, dins el programa Romànic Obert de l’obra social de “La Caixa” i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Santa Maria d’Àneu

Sants Just i Pastor

Transformar unes antigues cavallerisses de l’exercit de l’antiga Caserna La Remunta de l’Hospitalet de Llobregat amb una escola bressol.